Genopstået fritidsinteresse

Vi har fantastisk vejr i disse dage og det forsætter nogle dagene endnu, hvis vi altså skal tro på det, de fortæller os. Klager absolut ikke, har personligt savnet solen og den klare blå himmel ❤

På det seneste er jeg igen begyndt at dyrke en af mine fritidsinteresser, fotografering med mit spejlrefleks kamera, som er et Canon eos 1100d. Er forsat i begynder stadiet, det virker nu ganske glimmerende men skal ikke afvise at jeg drømmer om et nyt og mindre, der er mere handy, et man kan tage med sig på farten. Det skal enten være endnu et Canon kamera, Canon eos M6 eller et Olympus pen E-PL9 kamera. Det er min overbevisning at der ville blive indfanget langt flere billeder on-the-go med et kompakt kamera, så det er bestemt højt på min ønskeliste.

I forlængelse med mit tidligere indlæg, har jeg nu kun en enkelt mis tilbage. Vi er to små prinsesser på matriklen nu og tja, vi begge nyder vist haven i det mægtige solrige vejr. Klart en god beslutning, om at investerer i en sele til Bella, hun får dejlig med frisk luft, får stimuleret sanserne mens jeg kan køle hjemmet af med åbne døre og vinduer, sing halleluja, det jeg har vitterligt savnet at kunne åbne op for. – Er hun ikke bare en kær livsnyder?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *