Generelt

Energibesparelser i asfalten fremstillingsindustrien

Resumé
Typisk varmt Mix asfalt (HMA) planter er udstyret med hundredvis af fødderne af uisoleret fleksible metal “jumper” slanger. Den primære funktion af “jumper” slangen er at overføre varme proces olie i en primær dobbeltvægget rør på tværs af en forbindelse flange. Traditionelle isolerende teknologier, der udnytter mineraluld og hård aluminium beklædning er ikke i stand til at servicere disse slanger, da de har en lille diameter og en meget stram bøje radius. Resultatet er, at “jumper” slanger efterlades udblæsningsrøret og de er en væsentlig kilde til varme tab koster HMA planter tusindvis af dollars hvert år i energi ineffektivitet.
Nylige forbedringer i Termisk isolering teknologi har endelig aktiveret HMA planter at isolere de oversete “jumper” slanger og genoprette betydelig kapital i energibesparelser.
Teknologien
De seneste fremskridt i isolering teknologi udnytter lukket celle silikonegummi svamp som en primær kilde til høj temperatur isolering beskyttelse. Fordelen ved dette materiale er, at det har en meget lav varmeledningsevne, hvilket gør det en fremragende isolator. Hertil kommer svamp silikonegummi er ikke fiberous i modsætning til traditionelle mineraluld og kræves ikke en hård aluminium beklædning til at indeholde isoleringsmaterialer. Den iboende fleksibilitet af silikonegummi svamp i kombination med de ovennævnte egenskaber, gør det en fremragende løsning til isolering af stramme bøje radius “jumper” slanger.
Økonomiske fordele
Isolerende 1 ½” OD fleksible metal slanger med silikone svamp gummi ærmer (under typiske driftsbetingelser) muliggør HMA planter at genvinde op til $30 følge af varmetab for hver fod af”jumper”slangen i en syv (7) måned drift sæson (forudsat en vinter lukke ned) . Dette udmønter sig i brændstof opvarmning omkostningsbesparelser på ca. $6.000 per opererer sæson (forudsat 200 ft af “jumper” slange. Omkostninger er baseret på 2005 Nordamerika brændstof omkostninger).
I de fleste programmer vil fleksible isolering ærme betale for sig selv inden for de første fire (4) måneder efter installationen.
Installation fordele
Ud over de økonomiske fordele, den nye isolering ærme teknologi er nemt skæres til længde med en almindelig saks og installeres hurtigt i feltet. I mange tilfælde kan isolering ærme være udstyret med en krog og løkke lukning til yderligere at forenkle installationen på eksisterende strækninger uden afbrydelse eller linje frakobling. Krog og løkke lukning giver også let adgang til proces linjer samtidig udfører vedligeholdelsesprocedurer eller fejlfinding systemkomponenter.
Konklusion
At indføre HMA industri til silikone gummi svamp isolering teknologier vil hjælpe påvise ikke-realiserede energibesparelser samtidig skabe et sikrere arbejdsmiljø.

2 thoughts on “Energibesparelser i asfalten fremstillingsindustrien”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.