Hus

Hvordan Til At Købe Egetræ Møbler – En Insider S Guide

Også er det område, klik her for at læse mere ture vi deltog i løbet af denne enhed. Gear og Remskiver Simple Maskiner Lektion – Dette er del 4 af 5 del hands-on enhed på opfindelser og enkle maskiner. Hjul og Aksler Lektion – Dette er del 3 af 5 del hands-on enhed på Opfindelser og Enkle Maskiner. Håndtag og Skrue Simple Maskiner Lektion – Dette er en del 2 af 5 del hands-on enhed på opfindelser og enkle maskiner. Bill Nye på Simple Maskiner – Mine børn elsker disse! Skal nok vise din lektion-planer til min kærlighed og diskutere, hvad vi kan gøre med det, tak!

En ny olie-reserve havde været tappet i Anadarko Bassinet, og de lokale energiselskaber er blevet sværme over det, suger rigdom. I løbet af de år, jeg har udgivet over 40 videnskab og social-undersøgelser, der bygger enhed undersøgelser, kompromitteret af mere end 170 lektioner. To ejere, vi talte med, til at give et nyttigt kontrast, tager seks måneder, og næsten seks år – men det hele afhænger af tidspres, og de beløb, der er af ændringer og custom-bygning, som du lægger i. Du skal også overveje, hvordan disse elementer er sat sammen. Derfor har jeg lagt og testet spor (i overensstemmelse med min plan), før du foretager dalen, havnen og bakkerne, så som at sikre, at der ikke var nogen tvivl om, hvor de skal skære fodpanelet til dalen og havnen, og hvor tunnelindgange ind i bjergsiderne ville nødt til at være.

jeg bruger Konos Læseplanen som et springbræt for at planlægge min undervisning. Vi tager en ordentlig grundplan med relevante målinger og skabe den rigtige sko rack i henhold til dit gulv plads. Selvfølgelig vil du også brug for at der er tilstrækkelig plads til at stable hundredvis af blokke. Naturligvis kan du fortælle, hvis det er mærket, men hvis det ikke er, kan du nødt til at gøre en smule forskning. Hvis det er tilfældet, hvordan kan jeg hjælpe dig med? På off chance for, at du er fantastisk til tømrer, du kan endda gøre det selv. Stor linse. Skruen slog mig som en af de mest vigtige opfindelser og er i samme kategori som hjulet.

Bygge og afprøve vandhjul, skal du bruge flaskerne til at lave hjul af cookies, kan du eksperimentere med matchbox biler for at demonstrere friktion, ved at sammenligne den mekaniske fordel af en voksen og et barn på cykel, og meget mere! Bygge og afprøve katapulter, elevator og en voksen, der ved hjælp af et håndtag, afprøve skruer i diverse tråde, og meget mere! Ved hjælp af enten 20oz. flasker eller 2-liters flasker, skal du oprette en trekant på gulvet eller bordet. Race biler ned ad ramper, sammenligne bærer bagage for at trække det op på et skråplan, skive gennem æbler med kiler, og meget mere! Se statisk elektricitet lift hår og separat salt og peber, build og test kredsløb og skifter ved hjælp husstand materialer, spille en elektron spil til at demonstrere, hvordan el udføres. Se videoer på nettet af, hvad de skal gøre hver dag og hvordan man kan undervise i det i denne store hands-on format! 9229: Fantastisk! Tak fordi du kigger forbi!