Generelt

Hvorfor hyre en professionel Transcriptionist din diktering eller lydoptagelser konverteres til indtastet tekst?

I et diskussionsforum for ikke-skønlitterære forfattere (hvor jeg havde sendt min introduktion af mig selv og mit faglige transskription business), et andet medlem svarede og nævnte at for simple diktat, hun bruger en stemme anerkendelse softwareprogram.
Når hvad hun havde sagt virkelig sank, jeg følte mig som en person havde sparket mig i tarmen!
Så var min reaktion store forfærdelse og afhøring, “Hvorfor skal jeg selv bo i erhvervslivet?” Dette kom lige efter at have tilbragt næsten to måneder at få klar på, hvorfor min transskription virksomhed føles spændende for mig og at indse, at jeg ønsker at hjælpe og støtte kreative, positiv, motiverede mennesker til at lykkes på måder, de ikke har kunnet før, arbejder på spændende projekter!
Jeg havde forestillet mig tømning min transskription firmawebsted alle oplysninger–bare forlader en meddelelse (som ‘public service’) peger til de mennesker, der tror, de har brug for mig til at omskrive deres lydbånd, at de skal gå og købe denne software i stedet!
Yikes! Drastiske tanker!
Men alvorligt, så jeg begyndte at tænke nogle flere…
Jeg mener, det er et legitimt spørgsmål! Hvorfor skulle nogen hyre mig hvis de kan købe software til diktering?
I hvilke situationer ville diktering software være ringere end at have en levende, intelligent menneske, (der er passionerede omkring at hjælpe hendes klienter lykkes) lytter og omskriver deres audio-materiale i stedet?
Kendskab til sådan software eksisterer, måske nogen passende stille spørgsmålet!
Da jeg aldrig har arbejdet med denne form for software, indser jeg, jeg ikke kan forstå det helt, så jeg besluttede at stille nogle spørgsmål…
Med lydoptagelserne af interviews, grupper, eller live teleclass, seminarer og så videre, hvordan softwaren skelner mellem flere højttalere? Hvordan kender det punktformet og bryde teksten ind i afsnit korrekt?
Når folk bare tale naturligt, deres tale er fyldt med tonsvis af ‘ahs’ og ‘ummms’ og ‘ du kender ‘ og så videre. Kender softwaren til at filtrere dem, når det er relevant? Mennesker også streng flere sætninger sammen med ‘og’ forever! Kender softwaren når at bryde sætninger apart?
Hvor omkring når kvaliteten af lydoptagelsen er ikke top-notch, som når der er baggrundsstøj eller folk taler oven på hinanden… Hvordan håndterer det der?
Selv når der er kun en enkelt højttaler, hvis de ikke diktere tegnsætning, punkt, osv., softwaren intuit, korrekt?
Hvis softwaren ikke håndterer disse spørgsmål godt, hvor meget arbejde er involveret i rengøring op i teksten?
Også, i mine relationer med kunder jeg har arbejdet med, er der det ukvantificerbare element af mig at være en objektiv outsider, der kan fange fejl eller unøjagtigheder i indholdet. Og jeg ofte selv komme med værdifulde ideer til at hjælpe dem med at forbedre deres materiale!
Der er en kreativ, samarbejdende give og tage mellem mine kunder og mig der ofte synes at være til gavn for os begge ud over handlingen af mig “bare” transskribere deres lydoptagelser.
Så jeg er indgået, der er stadig brug for mine tjenestegrene af mange mennesker! Ikke alle, men jeg er sikker nok til at holde mig beskæftiget. Jeg faktisk nyder denne form for arbejde under de rette omstændigheder og med typerne af klienter agter jeg at oprette forbindelse med!
Så i sidste ende takkede jeg denne diskussion forum medlem for hendes indlæg og den indre tankeproces det sendte mig igennem, fordi det hjalp mig ansigt en frygt og kommet stærkere på anden siden!
Og derefter, som en velkommen validering af alt jeg havde udledes på min egen, hurtigt efter jeg havde sendt mit svar til hende, hun var så venlig nok til at svare med en mere detaljeret forklaring af hvordan stemme anerkendelse software fungerer og sine klare begrænsninger–alt, hvad jeg havde mistænkt, og endnu mere!
Jeg har virkelig en værdifuld, værd tjeneste at tilbyde mine kunder. Jeg er meget stolt af mine evner, min dedikation, og min mulighed for at yde et bidrag til hele verden ved at hjælpe mine klienter til at udvikle deres egne gaver på måder, de måske aldrig på deres egne, hvis det var op til sig alene til at skrive deres visdom og kreativitet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.