Generelt

Sådan Forbered dig på at eje et dobbelt formål andet hjem

Hvis du tænker på at købe et andet hjem, er du ikke alene. En 1995 undersøgelse af den amerikanske Resort Development Association fandt, at 60 procent af husstandene adspurgte mener de har en sandsynlighed chance for at købe en rekreativ ejendom i de næste ti år, en figur, der steg 30% fra undersøgelsen i 1990. Den gennemsnitlige alder for fleste af ferie hjem købere spænder fra 40-50 år gamle. Kvalificere som baby boomer generation, består denne gruppe af anden home købere af 80,5 millioner mennesker ud af den amerikanske befolkning af mere end 260 millioner. Efterspørgslen efter ferieboliger stiger som følge af forbrugernes stigende ønske om at udnytte lave renter, lav arbejdsløshed og en stærk ejendomsmarked tilbyder mange levedygtige andet hjem muligheder.

Når du køber et andet hjem, søge mange baby boomers egenskaber, der giver adgang til rekreative områder samt faciliteter ideelt for pensionering levende. At finde en fuldt funktionel dobbelt formål andet kræver hjem, opfylder en række fysiske og psykiske karakteristika. En uddannet ejendomsmægler professionel kan hjælpe dig med at identificere dine kort og lang sigt behov samt et hjem, der giver de kvaliteter du har brug for.

Når du vælger den ideelle ferie/pensionering samfund, kigge efter tjenester og funktioner, der reducerer stress ved at eje et andet hjem. Endvidere, at finde et hjem med en etage levende eller begrænset trappen vil være at foretrække som du alder og som dit hjem udvikler sig fra en rekreativ hjem til en permanent opholdstilladelse. For eksempel, kræver fritstående hjem en masse vedligeholdelse, så egenskaber, der omfatter havearbejde tjenester eller skrald fjernelse som ejerlejligheder eller gated communities med byhuse er en mulighed værd at undersøge.

Når du og din mægler har identificeret et andet hjem, er følgende tips til at beskytte dit andet hjem investering:

Udvikle en pålidelig kontakt, der bor i nærheden af dit nye hjem, enten en nabo eller en betalt vicevært til at holde øje med den ejendom og indsamle mail, der ophobes. Kontroller, at denne person har alle de nødvendige oplysninger til at kontakte dig.

For at gøre hjemmet synes at være fuldt besat, Spørg din vicevært til park lejlighedsvis i din indkørsel. Timerne er gode til at holde lys, men deres tidsplanen bør ændres regelmæssigt.

Oprette en telefonsvarer. Ændre meddelelsen lejlighedsvis og kontrollere meddelelserne ofte.

Sørg for, at alle døre og vinduer er låst og sikker. Overvej at installere en alarm til at beskytte dit hjem, når du ikke er der og at tjene dig, når du bor der i fremtiden. En kvalitet sikkerhedssystem kan købes gennem et velrenommeret firma.

Fjerne alle nøgler skjult rundt om ejendommen.

Nyde tiden i din nye andet hjem, ferie, fritid og i sidste ende for at opfylde pensionering levende.

Jeg ville være glad for at give dig yderligere oplysninger om at identificere både et område og hjem ideel til din opfylder dit andet hjem behov.

2 thoughts on “Sådan Forbered dig på at eje et dobbelt formål andet hjem”

 1. Are you looking for the best way to market your business?

  FbCourses.net has the answer..

  Not sure where to start, or what to do?

  Why not learn from the best. All of the best.

  We are offering at never before seen prices all of the top courses for one insanely low price.

  If you have been thinking of how to generate more leads, website traffic or sales today is the day.

  All courses are available in full with immediate download on FbCourses.net

  Not sure which one you like, for the next 24 hours we are offering the entire suite of courses for the lowest amount you could possible imagine.

  Check us out : FbCourses.net

  You could be driving new income or starting the new side hustle today!

 2. Hello,

  It is with sad regret to inform you that BestLocalData.com is shutting down.

  We have made all our databases for sale for a once-off price.

  Visit our website to get the best bargain of your life. BestLocalData.com

  Regards,
  Anderson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.