Generelt

STYRKEN af en gennemprøvet Stock investeringsplan

Når du investerer på aktiemarkedet for stigende kontant udbytte, vil vers forsøger at gøre en sorteper i aktiemarkedet, din tankegang ændre. Der vil ikke længere være en frygt for at miste penge på aktiemarkedet.
Med den rigtige type af investeringsplanen og investeringsvalg forsvinder alle bekymringer for at miste penge på aktiemarkedet.
Den sind-sæt, der vil dukke op, når de vedtager en gennemprøvet indkomst producerer investeringsplan i aktiemarkedet vil skabe en luft af ubekymret bekymring om op og ned uro af en flygtig stock market. Hvorvidt din investeringsportefølje stigende eller faldende vil ikke gøre en forskel. Din indkomst producerer investeringsplan vil bevise at hele tiden øge dine kontant udbytte fra alle dine aktiemarkedet investeringer, på grundlag af ugentlige, månedlige og årlige.
Brug af en gennemprøvet investeringsplan vil berolige alle om at investere i aktiemarkedet. Hvorfor? Fordi den gennemprøvede investeringsplan er baseret på to meget simple og grundlæggende investeringsstrategier – investering i kun de virksomheder, der har en historisk oversigt over at hæve deres udbytte hvert år, og at have udbytte fra disse selskaber rullet tilbage i flere aktier hvert kvartal, indtil pensionsalderen.
Ved at investere i kun de virksomheder, der hæve deres udbytte hvert år bliver du sikker og sikret af hver aktiemarkedet investeringer. Og ved at have udbytte af hvert selskab rullet tilbage til flere aktier hvert kvartal du automatisk Kroneomkostninger gennemsnit ind i selskabets bestand gennem årene.
Hvad sker der, når du investerer med denne sindet sæt – investering for stigende kontant udbytte gennem virksomheder, der hæve deres udbytte hvert år, snarere end at forsøge at gøre en sorteper i aktiemarkedet?
Du begynder at investere i kun de virksomheder, der har en dokumenteret at belønne deres aktionærer hvert år. Hver udbytte rullet tilbage ind i selskabets bestand hvert kvartal øger mængden af aktier ejet, og hver udbytte fra selskabet vil derfor være højere end den tidligere udbytte.
Efter 10 eller 15 år, vil du opdage, at kontant udbytte begynde at tilføje op!
Kontant udbytte vil øge hvert kvartal, uanset hvad aktiekursen af selskabet er til enhver tid på markedspladsen. Faktisk, når du har ejet bestanden i 10 eller 15 år, vil du blive revet, om du ønsker at bestanden går op eller gå ned, da en lavere aktiekurs vil tillade dit udbytte geninvestering til at købe flere aktier , dermed fremskynde din kontant udbytte.
Den stigende udbytte vil hvert år også hjælpe off-set risikoen for inflation. Dette vil være særligt nyttig, når du går på Pension og begynde at have udbytte sendt hjem, i stedet for at have udbytte væltede ind i flere aktier.
I løbet af pensionisttilværelse, hvornår dividenden bliver sendt hjem for at hjælpe ender-møde, prisen på bestanden er ligegyldigt. Din indkomst stiger hvert år alligevel, fordi hvert selskab ejet har et program til at øge deres udbytte hvert år.
Efter pensionering, hvis din konto er værd $250.000 et år og som følge af et alvorligt fald i aktiemarkedet, nettoværdi af dine værdipapirer falder til $200.000, ville nettoværdien af værdipapirer på $200.000 stadig generere en højere kontant udbytte. Nettoværdien af dine bedrifter betyder lille, hvis indkomsten produceret fra dine bedrifter stiger hvert år, uanset hvad den nettoformue.
Det er delvis ræsonnementet bag investering i kun de virksomheder, der hæve deres udbytte hvert år. Anden grunden er at fjerne risikoen i at investere i aktiemarkedet. En virksomhed, der har rejst deres udbytte hvert år skal gøre noget rigtigt eller pengene ville være der til at betale deres aktionærer stigende kontant udbytte.
Jo lavere den aktiekurs går, efter din oprindelige investering, jo højere udbytteprocent af bestanden. Dette er ekstremt kraftfuld og gavnlig for dig når du stadig har udbyttet geninvesteres. Reinvestere disse udbytter på en lavere aktiekurs accelererer din kontant udbytte.
Og hvis du er på Pension og ikke længere investere i bestanden, lavere aktiekursen ikke påvirke dit udbytte på alle. Kontant udbytte vil stadig stige hvert år på grund af virksomhedens program til at øge deres udbytte hvert år.
Som tiden går på at bruge denne type investeringer er plan/tilgang vil du opdage, at ved at geninvestere disse stigende kontant udbytte, kombineret med stock påskønnelse en meget kraftfuld rigdom opretter formel!
Alt du behøver at vide for at starte en provision-fri bevist investeringsstrategi (med en plan og et mål) kan findes i min bog The Stockopoly Plan – investerer for pensionering.
For flere uddrag fra bogen ‘The Stockopoly Plan’ besøg:
Du har tilladelse til denne artikel enten elektronisk eller inprint så længe forfatter bylines er inkluderet, med en levende link, og artiklen er ikke ændret på nogen måde (stavefejl, undtaget). Anfør en høflighed e-mail til: mailto:charles@thestockopolyplan.com fortæller hvor artiklen blev offentliggjort. (Ordoptælling 788)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.