Generelt

Planlægger dit næste arrangement: Kan alle talere tale?

Selv om det var smigrende at modtage en invitation til at tale om hans specialist emne, havde David Johnson aldrig præsenteret for et stort publikum før. Han var nervøs, ikke kun om receptionen hans ideer vil modtage men også om hans underudviklet præsentationsteknik. Invitationen forsynet ham med nogen hjælp på enten emne og bad kun om en skriftlig version af snak om disk forud for begivenheden.

Nogle seminarer er simpelthen en liste over gæstetalere efter hinanden på scenen til at beskrive deres oplevelser eller at stimulere kontrovers med en ny teori. Andre begivenheder vil invitere en enkelt gæstetaler at tilføje myndighed til emnet og give publikum en ændring af ansigt og en ændring af tempo.

For at få den bedste mulige ydeevne fra højttalerne, skal de være forkæles, forkælet og mikro-styret. Dem med en top omdømme inden for deres område vil være dyrt og i høj efterspørgsel så foretage din reservation virkelig lang tid i forvejen; tolv måneder er ikke ualmindeligt. Du kan få heldige med et sent afbud men sætte ikke penge på det!

Forkæl dine højttalere som beærede over gæsterne, som de er. Tage sig af deres rejseplaner, overnatning og øvelse med stor sans for detaljer. Kort dem grundigt om begivenheden, lytte omhyggeligt til deres behov, handle hurtigt og hensigtsmæssigt for at løse problemer og indsamle feedback fra publikum specielt til dem.

Når du bruger en række talere, der taler om et specifikt emne, hjælper det hvis publikum ikke udsættes for overdreven gentagelse. Sørge for at producere et kort for hver højttaler, der finder emnet fra forskellige vinkler og kontrollere, at de ikke forvilde sig for langt fra deres givne synspunkt som de udvikler deres præsentationer.

For at opnå maksimal værdi af deres præsentationer, er især hvor hændelsen har videnskabelige eller tekniske værdi, det forholdsvis almindeligt at udgive sager af begivenheden som en komplet volumen. Men at erhverve fortælling af en 30-minutters tale muligvis en eller to måneders varsel til højttalerne efterfulgt af en række regelmæssige påmindelser. Huske, at de næsten alle har et rigtigt job at gøre det så godt forberede din begivenhed.

Meget bedre uddelegerer video optage seminaret og gøre den DVD til rådighed til en uge eller to senere.

Den største antagelse og derfor den største fejl, at en arrangør kan gøre er at forudsætte, at alle talere har højtudviklede præsentationsteknik. Mange teoretiske eksperter ikke har flair til at gøre en snak, stimulerende, men dit arrangement ville miste den nødvendige balance, hvis nogle udtalelser var repræsenteret.

For David Johnson, blev hans nervøsitet lettet betydeligt af begivenhed arrangørerne. De kaldte ham regelmæssigt for at kontrollere status, og gennem uformel diskussion, opdagede hans pågribelse om at tale med et stort publikum. Ved at anbefale en stemme og præsentation coach, der var i stand til at forbedre sin kapacitet og tillid, garanteret arrangørerne succes ikke kun for sig selv, men for David også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.